Контакт:

076302073 | 078243325

Емаил:

dom.olimpija@gmail.com

Блог

dom za stari lica

Социјални активности во дом за стари лица

Лицата од трето доба се лица на кои им е потребна комуникација со останати луѓе на нивна возраст. Преку комуникација 
read more
Sto e demencija

ШТО Е ДЕМЕНЦИЈА?

Деменцијата влијае на размислувањето, однесувањето и способноста да се извршуваат секојдневните работи. Функцијата на мозокот е доволно засегната за да влијае врз нормалниот општествен или работен живот на лицето
read more
Znacenje zdravje

Значењето на менталното здравје

Ментално здравје претставува можност за прилагодување кон нови ситуации, справување со проблеми, успешно реагирање кон стресот.
read more

Услуги во нашиот дом

  • Активности
  • Безбедност
  • Медицинска нега и физикална терапија
  • Сместувачки капацитети
  • Стручен персонал
  • Транспорт

Местоположба

Објектот е лоциран на само 10км од центарот на Скопје, во населба Радишани. Мирот и спокојството што ги пружа соодветната локација на нашата установа, уште повеќе допринесуваат за уживање на Нашите корисници.