Контакт:

076302073 | 078243325

Емаил:

dom.olimpija@gmail.com

Контакт

Контакт Дом Олимпија

Ви посакуваме добредојде во нашиот дом и ве покануваме да се запознаете со нашиот дом подобро со вашето присуство.

Телефон

076302073
078243325

Емаил

dom.olimpija@gmail.com

Локација

Ул. 18, бр. 30
Радишани
1000, Скопје