Контакт:

076302073 | 078243325

Емаил:

dom.olimpija@gmail.com

Услуги

Ние се залагаме старите лица да бидат добро згрижени, затоа нудиме различни услуги како што се свежо подготвени оброци, одржување и хигиена, перење, транспорт, придружба при излегување и прошетки, и др. Социјалните активности, физичките вежби и работната терапија за подобрување на меморијата се дел од нашето секојдневие. Дополнително,не е изоставена ниту медицинската нега, постојаната физикална терапија, грижата за навремена таблетарна терапија, како и грижа за редовни и контролни испитувања надвор од установата.

Dom Olimpija
Dom Olimpija