Контакт:

076302073 | 078243325

Емаил:

dom.olimpija@gmail.com

Безбедност

Нашата установа е целосно посветена и на безбедноста на старите лица. СОС повикувачкиот систем, безбедносните врати, како и поставениот видео надзор овозможуваат безбедна средина која не дозволува несакано талкање на корисниците или нивно губење. Исто така, установата располага и со надворешен обезбеден двор, така што старите лица можат да шетаат во природа без да се загубат.

Bezbednost