Контакт:

076302073 | 078243325

Емаил:

dom.olimpija@gmail.com

Стручен персонал

Нашиот персонал е достапен 24 часа за нашите корисници, Тие се посветени и се однесуваат со голема грижа кон старите лица. Членовите на персоналот се внимателно одбрани и се стручни во својата област. Нашиот тим се состои од:

  • Медицински техничари
  • Физиотерапевт
  • Негователи
  • Социјален работник
  • Психолог
  • Доктор
  • Готвачи
  • Возач ( како и специјализирано медицинско возило)
  • Хигиеничарки
  • Техничка подршка
Dom Olimpija
Medical Care